Verhuur

Een activiteit reserveren hoe doe ik dat?

U kunt ons bellen op telefoonnummer 0492-774766 of 06-11394588 of U stuurt ons een email. Wij zullen hier z.s.m. op reageren.
Ook kunt U ervoor kiezen rechtstreeks te reserveren via onze site. U klikt hiervoor op online reserveren en vult de gevraagde gegevens in.
Wij sturen U dan per mail de huurovereenkomst toe. Deze vult U volledig in en retourneert U, samen met een kopie geldig legitimatiebewijs, aan ons. Natuurlijk mag dit ook per mail.
Wij zijn zeven dag per week bereikbaar van 09.00-22.00 uur.
Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden tijdig te reserveren.

Betaling


Als U gereserveerd heeft krijgt U van ons een aanbetalingsfactuur met daarop 25% van de totaalsom die op de huurovereenkomst staat. Deze dient te zijn voldaan binnen 8 dagen.
De factuur met het daarop het resterende bedrag van de huurovereenkomst ontvangt U 4 weken voor aanvang van de rit. Deze dient betaald te zijn binnen 14 dagen.
Bij reserveringen die plaatsvinden binnen 4 weken sturen wij U een factuur met hierop het totaalbedrag van de huurovereenkomst. Dit bedrag dient binnen 14 dagen maar uiterlijk 1 dag voor aanvang van de rit voldaan te zijn.

Borg


Retro scooter:
€100,00 per scooter met een max. van     €400,00

Solexen zijn vrij van borg.

U betaalt dit bedrag bij aanvang van de rit. Aan het einde van de rit ontvangt U dit bedrag weer terug, mits er geen schade aan onze voertuigen is veroorzaakt.